Tilmelding er åben

Hvis du sidste sæson benyttede onlinetilmelding fik du i forbindelse med din tilmelding et medlems-login. Dette kan du bruge igen i år – så sparer du at skulle indtaste dine data igen, men HUSK at tjekke, at alle data stadig er korrekte.
Skulle du have glemt dit login, trykker du blot på linjen Glemt adgangskode?, hvorefter du vil få den tilsendt enten på sms eller pr. mail.

Hvis det er første gang du tilmelder dig online (altså ikke har været medlem sidste sæson), skal du tilmeldes som NYE medlemmer. Det er meget vigtigt, at du anfører mobil og/eller mailadresse, da du efterfølgende får tilsendt et password og kvittering.

Ved børnehold husk at tilmelde dit barn og ikke dig selv

Vælg det hold, du ønsker at deltage på. Når du vælger dit hold, vil der stå en beskrivelse af holdet, pris og hvornår det starter.
Herefter klikker du på TILMELD og skal så vælge: NYT eller ALLEREDE medlem.
Bemærk at der på nogle hold er max. deltagere. Der oprettes ventelister, og du får en mail herom.

Det er stadig muligt at “prøve” holdet de 2 første gange, inden tilmelding er nødvendig. Hvis du vil sikre dig en plads på holdet, anbefales det at betale straks, da flere hold hurtigt bliver booket. Hvis du efter de først to gange fortryder, betales dine penge retur ved henvendelse til kassereren.

Hvis du ønsker at tilmelde dig flere hold, går du igen via Tilmeld.
MEDLEMSLOGIN bruges alene til at rette fx adresse o.l.

Har du problemer med tilmelding eller betaling, så kontakt kasserer@munkebjerggymnastikforening.dk