TG Junior

Holdet træner målrettet og seriøst mod årets TeamGym konkurrencer.
 
Drengene som går på dette hold, udvikler sig konstant og er motiveret for hele tiden at bygge videre på de spring og momenter, de i forvejen kan.
 
Drengene træner på alsidige springopstillinger, hvor målet på springbane er, at lave flik-flak- strakt m. skrue, dobbelt baglæns-salto, dobbelt-roterende spring med skruer, salto-kraft-salto, full-kraft-rudi, hofte-kraft-dobbeltout. I trampolin er målet at kunne lave strakt salto m. skruer, dobbelt salto m. skruer, trippelsalto, tsukahara samt overslag-salto med skruer. Der trænes rytme en gang om ugen med fokus på styrke, grundtræning og momenter. 
 
Gymnaster på dette hold deltager i ekstra træningssamlinger, gymnastikopvisninger, Regionsmesterskaber, Forbundsmesterskaberne i TeamGym, individuelle konkurrencer og evt. udenlandske gymnastikstævner.
 

Holdet træner 3 obligatoriske gange om ugen. Derudover ekstra-træninger op til konkurrencer (Der er mødepligt til alle træninger). Gymnaster på holdet træner rigtig meget, bliver dygtige til springgymnastik og får en masse sjove oplevelser.

Holdet består af gymnaster der udtages efter 3 prøvetræninger. Skulle det have din interesse er du velkommen til at kontakte Mikael Møller-Jensen (2920 7885) for yderligere information.
 
På dette hold skal der indløses personlig licens via GymDanmarks hjemmeside: www.gymdanmark.dk for at kunne deltage i årets konkurrencer. Licensen koster kr. 225,- for perioden 1. august 2019 – 31. juli 2020. Denne licens betales senest den 1. november 2019 af den enkelte gymnast.
 
Trænere:
Mikael Møller-Jensen (Holdleder)

Winnie Skaarup Møller-Jensen
Andreas Emil Boulund
Erick Rosenby Morales
Pernille Kronholm Rasmussen
Tobias Falslund Andersen

 
Hjælpetrænere:
Niels Peter Knudsen
Ole Stougaard

 

Tid og sted:
Mandag 18.00-20.00 (Odense Idrætshal – Gymnastikhal)
Torsdag 18.00-20.00 (Odense Idrætshal – Gymnastikhal)
Sørdag 09.00-12.00 (Odense Idrætshal – Gymnastikhal)

Første gang:
Mandag, den 12. august 2019

Pris: kr. 3300,-
Betalingen dækker alle TeamGym konkurrencer og er delt i 2 rater (august + januar). Der skal påregnes ekstrabetaling til konkurrencetøj.