Holdet træner målrettet og seriøst mod årets TeamGym konkurrencer.

Drengene som går på dette hold udvikler sig konstant og er motiveret for hele tiden at bygge videre på de spring og momenter, de i forvejen kan.

Drengene træner på alsidige springopstillinger, hvor målet på springbane er, at lære flik-flak- strakt m. skrue, dobbelt baglæns-salto, full-in, salto-kraft-salto, salto-kraft-rudi. I trampolin er målet at kunne lave strakt salto m. skruer, dobbelt salto m. skruer, tsukahara samt overslag-salto.

Gymnaster på dette hold deltager i ekstra træningssamlinger, gymnastikopvisninger, Regionsmesterskaber, Forbundsmesterskaberne i TeamGym, individuelle konkurrencer og evt. udenlandske gymnastikstævner.

Holdet træner obligatorisk 3 gange om ugen. Derudover kommer ekstra træninger, særligt op til konkurrencer. Der er mødepligt til alle træninger. Gymnaster på holdet træner rigtig meget, bliver dygtige til springgymnastik og får en masse sjove oplevelser.

Holdet består af gymnaster der udtages efter 3 prøvetræninger. Alle drenge er velkomne til at prøve-træne, de første 3 træninger (se datoer nedenfor). Gymnaster til dette hold udtages på basis af drengenes færdigheder og drive/træningsindsat. Er man ny/oprykker til holdet aftales der, på et forældremøde, efter de 3 prøvegange om drengen (og familien) er klar til Teamgym.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Erick Rosenby Morales (60101374)

På dette hold skal der indløses personlig licens via GymDanmarks hjemmeside: www.gymdanmark.dk for at kunne deltage i årets konkurrencer. Licensen koster kr. 225,- for perioden 1. august 2019 – 31. juli 2020. Denne licens betales senest den 1. november 2019 af den enkelte gymnast.

Instruktører:
Andreas Emil Boulund
Annette Riddersholm Kristensen
Winnie Skaarup Møller-Jensen
Tobias Falslund Andersen
Louise Rosenby Morales
Erick Rosenby Morales
Ole Koldby Jensen
Jakob Madsen
Helle Buchbjerg
Lasse Tang Pedersen

Hjælpeinstruktører:
Niels Peter Knudsen
Pernille Kronholm Rasmussen
Bianca Nicolajsen

Tid og sted:
Mandag 18.00-20.00 (Odense Idrætshal – Gymnastikhal)
Onsdag 17.30-18.30 (Munkebjergskolen – Sal)
Onsdag 18.30-20.00 (Munkebjergskolen – Hal)
Lørdag 08.00-10.00 (Odense Idrætshal – Gymnastikhal)

Start:
Prøve-træninger: Lørdag d. 17.8, Onsdag d. 21. august, Lørdag 24. august
Lørdag d. 24. august holder vi forældremøde kl. 10.00-11.00, for Alle nye minier, der ønsker at gå til teamgym. Det er vigtigt at min. 1 forældre pr. dreng deltager. Herefter lukkes holdet.
Max antal: 24

Pris: kr. 3300,-
Betalingen dækker alle TeamGym konkurrencer og er delt i 2 rater af 1650 kr. (august + januar). Der skal påregnes ekstrabetaling til konkurrencetøj.